KONTAKT OSS

Bruk dette skjema eller ring oss på 888 00 888.

 

Sætervegen
Disenå, Hedmark, 2114
Norway

98298299

Musikkfyrverkeri

Musikkfyrverkeri

Fyrverkerier synkronisert til musikk er en egen kunstart innen displayfyrverkeri og har de siste årene blitt mer og mer vanlig, ikke minst i store internasjonale fyrverkerikonkurranser. Musikkfyrverkerier er på mange måter selve indrefileten innen profesjonelt fyrverkeri, og setter store krav til design, timing, avfyringsutstyret og valg av effekter for et vellykket resultat. Et godt gjennomført musikkfyrverkeri vil da også trollbinde selv den mest kresne.

 

Rigging på taket av Ullevaal Stadion

Rigging på taket av Ullevaal Stadion

I slike show er valg av musikk og valg av fyrverkerieffekter som passer til musikkens stemning og intensitet like viktig, og vi bruker datasimulering i design av alle slike fyrverkerier for å sikre at sluttresultat blir som planlagt. Selve fyrverkeriet avfyres elektronisk og trådløst, noe som gir store muligheter for å skyte synkronisert fra mange posisjoner samtidig. Under Cupfinalen 2015 skjøt vi for eksempel fra 36 ulike posisjoner på taket av Ullevaal Stadion når pokalen ble overrakt.

 

I musikkfyrverkerier bruker vi ofte mindre kraftige effekter enn i klassiske fyrverkerishow, og mange av effektene er bakkebaserte (kometer, miner, fontener, romerlys) og gjør seg derfor spesielt godt i de tilfellene hvor avstanden til publikum ikke er så stor eller man ønsker et mer lydsvakt fyrverkeri. Vi opplever blant annet en økt etterspørsel etter dette i bryllupsfyrverkeri. Samtidig er det ikke noe som er så spektakulært som et stort musikkfyrverkeri hvor det i tillegg brukes store stjernebomber sammen med bakkefyrverkeriet. Videoen under viser gullmedaljebidraget fra Göteborg Fyrverkerifabrik under den store årlige fyrverkerikonkurransen i Hannover, hvor Andreas hos oss bidro på design og gjennomføring. 

 

Interessert i mer informasjon om hva vi kan tilby eller et pristilbud? Kontakt oss gjerne!