KONTAKT OSS

Bruk dette skjema eller ring oss på 888 00 888.

 

Sætervegen
Disenå, Hedmark, 2114
Norway

98298299

Bryllupsfyrverkeri

Bryllupsfyrverkeri er den perfekte måten å gjøre en minneverdig dag uforglemmelig. Vi leverer fyrverkerishow spesialdesignet til det enkelte bryllup, og en av spesialitetene våre er musikkfyrverkerier og lydsvake fyrverkerier.

Bryllupsfyrverkeri

DEN PERFEKTE AVSLUTNINGEN PÅ EN UFORGLEMMELIG DAG

Bryllupsfyrverkeri gjør bryllupsfesten uforglemmelig

Et bryllup er for mange en av de største dagene i livet, og danner en fantastisk ramme for et stemningsfullt fyrverkeri. Hvis dere har lyst til å gi festen deres en ekstra touch for å sikre at den blir minneverdig for så vel brudepar som gjester, kan vi garantere at et bryllupsfyrverkeri er et perfekt valg.

Eller hvorfor ikke gå sammen om å gi brudeparet et fyrverkeri som en overraskelsesgave på kvelden?

Vi har lang erfaring med mange ulike typer bryllupsfyrverkerier, fra spektakulære fyrverkerishow som virkelig lyser opp nattehimmelen til små, stemningsfulle musikkfyrverkerier. Felles for alle er at vi her gjerne jobber tettere med kunden for å få med eventuelle spesielle ønsker, f.eks. når det gjelder valg av effekter og musikk.

 

På steder som har begrensninger i forhold til støy kan vi designe lydsvake fyrverkerier, uten at de trenger å være mindre imponerende av den grunn. Bryllupsfyrverkeriene våre er ofte satt til musikk, som forsterker inntrykkene og gjør at disse fyrverkeriene ofte er de som våre kunder er aller mest fornøyd med. Denne videoen viser et eksempel på et slikt musikkfyrverkeri.

 

 Vi vet at dette er en stor dag, og selv om vi alltid har fokus på å levere kvalitet legger vi oss litt ekstra i selen når det er et bryllupsfyrverkeri. Smilene hos både brudepar og gjester når vi skyter forteller oss at det var verdt det. 

Interessert i mer informasjon om hva vi kan tilby eller et pristilbud? Kontakt oss gjerne!