KONTAKT OSS

Bruk dette skjema eller ring oss på 888 00 888.

 

Sætervegen
Disenå, Hedmark, 2114
Norway

98298299

Hva vi kan tilby

North Star Fireworks AS leverer fyrverkeritjenester i toppklasse. Våre medarbeidere har i en årrekke vært delaktige i gjennomføringen i noenav de største og beste fyrverkerishowene i Norge.

Vår styrke er evnen til å se løsninger der andre ser utfordringer. Målet vårt er å spre begeistring og glede gjennomfantastiske fyrverkerishow!

Se deg gjerne rundt på siden vår for å se hva vi kan tilby og hvem vi er. Hvis dere allerede vet hva dere vil ha så er det bare å ta kontakt. Kontaktinfo finner du her.

Følg oss gjerne på Facebook.

DIN BEGEISTRING - VÅR LIDENSKAP

Vi tilbyr alle typer profesjonelle fyrverkeri, både utendørs og innendørs.  Hovedvekten av oppdrag er tradisjonelle festfyrverkeri og musikkfyrverkeri - der fyrverkeriet er synkronisert til musikk. 

Disse to typene fyrverkeri kan settes opp nær sagt hvor som helst: Midt i byen, ute på vannet, innendørs i en festsal eller på en scene, eller kanskje på toppen av bryllupskaken?

Alle våre show tilpasses stedet for avfyring – når stedet er bestemt designer vi fyrverkeriet fra bunnen av, slik at showet blir unikt og opplevelsen best mulig. Skal arrangementet være på dagtid?  Vi finner løsninger!

Vi har base på Østlandet, men sammen med våre samarbeidspartnere dekker vi hele landet.

 

Hva koster det?

Vi kan levere fantastisk flotte fyrverkerier uten at det knekker budsjettet. Festfyrverkeri fra kr. 15.000 inkl. mva og musikkfyrverkeri fra kr. 25.000 inkl. mva. Utenfor det sentrale østlandsområdet tilkommer reisekostnader etter avtale.  Ta kontakt for informasjon eller et forpliktende tilbud.

Hva med fyrverkeri til bryllup, julebord, firmafest, bursdager , åpninger og markeringer, eller kanskje temafester ? Bare fantasien setter grenser, det meste blir jo bedre med et flott fyrverkeri .

 

Hva må jeg gjøre?

Egentlig veldig lite.

Vi trenger å vite tid og sted samt budsjettrammer, så tar vi oss av  innhenting av tillatelser, design, montering,  klargjøring, oppskyting og til sist opprydding. For hvert show utarbeider vi en egen risikoanalyse - vi sørger alltid for at sikkerheten er i høysetet.

Det er bare for dere å møte opp og bli begeistret.

Vil du vite mer, eller se noe av det vi har vært delaktige i ? Ta en titt her,  eller ta kontakt for nærmere info, om hvordan vi kan bidra til å gi ditt arrangement det lille ekstra.